Ima butoni do rychnata spirachka, da, nislja za sportno okachvane. Bojadisvana e predi dosta godini , moje bi 8 njakade, predivbeshe cherna. Moje bi utre shte kacha snimki oshte ot dvigatelja ako ne ja prodam, chakam dvama gospoda dnes i utre.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Има ли интерес към Alfa Romeo 155 4x4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
продава ли се още
и и на каква цена !>155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщениепродава ли се още
и и на каква цена !>))
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Колежке писането на латиница има хора го разбират като неуважение към езика та не е лошо да почнеш да пишеш на кирилица
За 155 цата цената и е около 3500 лева и то цена за луди фенове кадето не жалят парите иначе за изтумбен 25 годишен бидон лашкан 10 години в милата ни родина никой няма да се огледа в него па и 8х8 да е става само за донор на части
Ако искаш да продадеш колата измисли една нормална цена понеже така само си чешеш клавиатурата155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от Katjaa Покажи съобщениеCena 5500 lvsorry не се сдържах......
Alfa 155 1.9TD '97EX
Alfa 166 2.4 JTDEX
Alfa 156 2.4 JTD
Comment
-
Ае не че нещо, ама я анализирате като нормална кола-да имала външен вид, да нямала забележки по боята и не знам какво, сега пък моторът не бил Алфа. Все едно е с мотор от Москвич (нищо против Москвича). Все пак това е една доста рядка машина и си мисля, че заслужава да се оценява по малко по-различен начин. То ясно, че всички искат да си купят Q4-ка за 3000 лв, че ако може и за 2, но извинявайте, Фиат Пунто 2000 година върви 3000 лв. Като ще й се определя цена, то да се сравнява с коли от нейната категория.
Comment
-
Вижте за колко пари можеш да си купиш такава кола и какво се продава на нашия пазар.
Тая кола е за хора, които знаят какво купуват, искат точно такава кола и имат пари.
В тоя форум едва ли има такива.
Познавам един и той изръси петцифрена сума в лева за да си вкара такава кола от Европа, ама и на него му е през шперца за тоя форум.
Ей, и това ми бил 155 раздела... легенди, а, у, ама кисело е гроздето...
Лично аз съжалявам, че в момента нямам 5500 лева за тая кола защото мисля, че си заслужава ако двигателя работи добре и няма шумове от задвижването (другото струва жълти стотинки).
П.П. Аз бих посъветвал колежката да боядисат колата, да постегнат окачването и да я пускат на 5000 евра в чужбина и хич да не се занимават с БГ алфаджии. За тая кола има пазар на запад!Last edited by Speeder; d.m.y г., 18:26.
Comment
-
Ами нека си говорим реално за колата. Първо е с удар, който не е направен като хората, предницата цялата е с луфтове, не е в оригиналния си цвят. Изглежда и доста мърлява, а за мен външния вид на колата е пряко отражение за отношението на собственика към колата и начина, по който е поддържана. Като стана въпрос за цените на тези коли извън България, преди 2 месеца в Швейцария се продавеше черна Q4-ка, която също като тази беше за цялостно пребоядисване. Някакви вандали я бяха надраскали цялата със спрей, иначе колата беше с пълна сервизна история, поддържана в един и същи сервиз от както е купена. Цената и беше 1000CHF, всеки сам може да си сметне на каква цена идва с докарването до тук. Да, 5500лв звучат горе долу адекватна цена, но за да се възстанови както трябва, ще отидат поне още толкова.Jet Black E46 M3
ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT
Comment
-
Може да си прав, колега, но като искаш кола без удар, с перфектен външен вид и пълна сервизна история, отиди и за тия 5500+още толкова за ремонт на Q4-ката си купи една нова Дачия и всичко ще е ок. Не съм адвокат на момичето, но все пак това е кола на 20++ години. Как би могла да е перфектна. Това за 1000-та CHF е несериозно, целия раздел изпада в транс при изписването на "155 Q4", като се появи една и почнахте да я оплювате. Значи или Q4-ката не е толкова ценна или парите са по-ценни за алфистите. Или искаме да й смъкнем цената, да й ударим една боя и да я пуснем след 6м за 10 к евро в Европа. Сори, ако само съм налял масло в огъня, но това ми е мнението.
Comment
-
Mи то си е фиат,дедра,па и не виждам кое е ценното в тоя модел...
---------- Post added at 18:04 ---------- Previous post was at 18:03 ----------
Нека я пуснат в Европа точно тази...нека си вземат големите евра.
---------- Post added at 18:05 ---------- Previous post was at 18:04 ----------
Първоначално публикувано от Dimicha Покажи съобщениеАе не че нещо, ама я анализирате като нормална кола-да имала външен вид, да нямала забележки по боята и не знам какво, сега пък моторът не бил Алфа. Все едно е с мотор от Москвич (нищо против Москвича). Все пак това е една доста рядка машина и си мисля, че заслужава да се оценява по малко по-различен начин. То ясно, че всички искат да си купят Q4-ка за 3000 лв, че ако може и за 2, но извинявайте, Фиат Пунто 2000 година върви 3000 лв. Като ще й се определя цена, то да се сравнява с коли от нейната категория.
Comment
Comment